Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Het belang van zelfacceptatie

Life coach Den Haag

Life coaching met het element vuur

Vandaag, in het Nieuwe Testament, spreken de eerste vier verzen van Mattheüs (5:7-8) over de beloningen van vuur. Vers 7 breidt de praktijk van het vuur uit door te stellen dat geloof dat van God komt, meer is dan vuur. Het volgende vers, 8, is de reden hiervoor, de reden voor de vernieuwing van uw denken. Het stelt dat wie bereid is zijn grenzen los te laten, bereid is de leiding van God te omarmen. Vele malen verklaren wij dat God liefde, waarheid, vrede en vreugde is. Het is uit deze filosofie dat wij het vuur van moed, energie en toewijding kunnen halen dat nodig is om vooruit te komen in ons geloofsgedreven werk in dit leven.

U, als mens, kunt geen enkele omstandigheid veranderen, als u blijft denken of proberen die te veranderen. Je kunt echter wel vastberadener worden wat betreft je richting en je daden. De mantra in sommige kringen is: “daden zeggen meer dan woorden”. Inderdaad, onze daden kunnen boekdelen spreken, hetzij ten goede of ten kwade. De Hebreeuwse uitdrukking, “een nieuwe pot”, wordt gebruikt om dit uit te leggen. Vrij eenvoudig betekent het: dit is de diepte van wat ik doormaak; ik kan mijn geest niet op de rug van een slaaf zetten, maar ik kan zeker weigeren los te laten.

Maar de moed om te reageren, de vastberadenheid om door te gaan, ongeacht de ego-gestuurde argumenten en afleidingen, verlicht een weg voor soorten om het hogere bewustzijn binnen te gaan. Vervolgens vinden beginners het vaak nuttig om sommige of alle technieken die zij in een onderwijssetting hebben geleerd in praktijk te brengen. Dit wordt gedaan door je eigen persoonlijke bronnen aan te boren. Wat je persoonlijk ook bezit, je kunt het gebruiken om je vaardigheden en mate van zelfvertrouwen te ontwikkelen, en zo zonder grenzen naar de volgende graad te gaan.

Persoonlijke overwegingen

Je bereidheid en bereidheid om de standpunten van anderen, gemengd met die van jezelf, in overweging te nemen, kunnen een groot verschil maken bij het kiezen van je pad. – Robinracted

Voor sommigen geeft het feit dat zij weten waar zij al eerder zijn geweest, een licht voordeel ten opzichte van anderen die geen soortgelijke omstandigheden hebben meegemaakt. Er is echter geen zekere manier om het beste uit een situatie te halen. Zelfs ervaren mentoren moeten experimenteren met tactieken, benaderingen en scenario’s om te ontdekken wat voor hen het beste werkt.

Het is even nuttig om de standpunten van anderen in overweging te nemen.

Misschien bent u bekend met het oude gezegde: what goes around, comes around. Hoewel mensen soms heel goed met anderen kunnen opschieten, hebben zij in persoonlijke relaties de gewoonte muren en barrières op te werpen. Om toegang te krijgen tot de beste beschikbare informatie, en dus de beste kansen te benutten, moeten mensen hun houding ten opzichte van elkaar versoepelen.

Stabiliteit

Hoe gelukkiger en vrediger je bent, des te beter ben je in staat om anderen een ondersteunende omgeving te bieden. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat je een heethoofd wordt. In het algemeen betekent het dat je niet toestaat dat bepaalde zaken je bewustzijn overheersen. Als de informatie die u ontvangt positief is, zult u een golf van vertrouwen ontvangen. Als negatieve informatie opduikt, zult u minder geneigd zijn die te aanvaarden. Daarom is een positieve instelling van vitaal belang voor een succesvolle levensverbetering.

Een beetje optimistischer worden zal u helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Uzelf vergelijken met anderen zal helpen om gebieden voor verdere verbetering aan het licht te brengen. Zelfkritiek is een belachelijke onderneming. Hoe meer je jezelf prijst voor het positieve, hoe meer je merkt dat je de ware aspecten van jezelf waardeert. Dit is waarom het zo belangrijk is om te leren je zelfvernietigende gedrag te vergeven.dringend zodat je verder kunt gaan naar betere dagen.

Lees meer

life coach 
wandelcoaching 

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.