Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

De helende kracht van de geest

Acupunctuur Wassenaar

Effect van acupunctuur op het energielichaam

Ik voel dat de functies van elk orgaan in het lichaam onze mentale en emotionele toestand beïnvloeden. Bijvoorbeeld, de sinusklier regelt de emotionele gevoelens. Als er een probleem is in de communicatie tussen de hersenhelften zullen er emotionele verstoringen of onevenwichtigheden zijn. Dit komt omdat het sinusportaal van de hersenen kan worden beïnvloed door de energieën die de hersenmeridianen beïnvloeden. Hetzelfde geldt voor de rug, waar de wervelkolom in verbinding staat met de buik. Tijdens de operatie ligt een persoon op een bed, dat onder de leiding van de therapeut loopt. Alle richtingen lopen er doorheen voor het afgeven van energie. De lever leidt naar de galblaas, omdat de lever verantwoordelijk is voor de levering van spijsverteringsenergieën. Het hart wordt rechtstreeks naar de longen geleid, waar de hematrieten omhoog lopen in de borstkas en naar de hersenen. Het energielichaam loopt door de handen en voeten/borgnagels. Dit SpiritChanger systeem stuurt voedende voeding naar de meridianen en chakra’s in het lichaam.

Ervaring met acupunctuur

Een keerpunt

Ik had deze ervaring van praten met het lichaam. Ik lag op een zwakke man tot wie ik bad, werd overweldigd door de pijn en huilde tranen van pijn. Ik werd ook zeer aangedaan door de tijd en de slaap. De patiënt was getroffen door een zware migraine en zag dubbel. Hij dankte mij meermalen voor zijn genezing. Voordat je iets zegt, laat me het uitleggen. Hoe meer ik bad, hoe meer van de pijn wegging. Maar het was de betekenis van het gebed en het gevoel van de woorden die mij in deze emotionele toestand brachten. Ik begreep de hopeloosheid en de truc van de geest die ons in deze toestand houdt. Het was een gebed dat ik bad en ontving door de handen van de meester. De truc van de geest is machtiger dan we beseffen. Zonder mijn ogen te openen, maar terwijl ik nog onder was, had ik een ‘keerpunt’. Mijn keerpunt was de relatie van de Pijn en het Gebed. Mijn gebed veranderde mijn emotionele toestand. Gedachten aan God waren in mijn geest. en beginnen onze emotionele toestand te veranderen.

Nadat de ochtendziekte was gezakt, begon de pijn. Ik was onvermurwbaar en zei nee tegen ALLES! Ik vroeg God om gebeden om deze pijn los te laten. Toen vroeg ik om de naam van de man die mij zou genezen. De naam van de man was voor mij een aantrekkingskracht om deze pijn los te laten. Dat was de reden waarom ik een email naar hem stuurde. Ik heb net een gebed beëindigd in de laatste paar minuten en mijn gebed begon in de laatste paar ogenblikken. De pijn was weg.

Het was een gebed, maar het gaf me ook de vrijheid om genezende energie van God te ontvangen. Zelfs een wit licht straalde uit de handen van de ouden. Het witte licht was zeg maar, een geschenk van God. Met een variatie van vorm verscheen het witte licht in 18 C.Het witte licht definieert de energetische natuur. Het witte licht is de sleutel om onze trilling te veranderen en ons in harmonie te brengen met het Goddelijke.

Lees meer

Acupuntuur

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.