Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Coachen – De Grondbeginselen

Online coach

Bij online coaching gaat het om een team, dat een bepaald individu of bepaalde individuen samenbrengt die verbonden zijn door een ongrijpbare maar relevante code. Het meest voorkomende symbool van de Vijf Plus Vier is een vierkant en een cirkel.

Zoals de aanhalingstekens in ‘ is eigen logo. Eindwoorden volgen.

De school van coaching is gebouwd op de grondslag van toewijding, hard werken, integriteit, de wil om te helpen en empathie met elk van de teams die een klant van deze bedrijfstak vormen. Coaching moet het meest effectieve middel zijn om motivatie te hebben.

Het hoogste doel van een Master Coach is om meer tijd met het team te hebben. Hij helpt voortdurend om dit doel te bereiken door zijn trainees op te nemen in zijn programma’s buiten het werk.

In deze bedrijfstak is het concept van teamwerk belangrijk omdat het bijdraagt tot de ontwikkeling van de organisaties en van elk lid van het team. Het creëert een motiverende omgeving en zij vinden een zeker contact met elkaar.

In het volgende deel van ‘Thewww’, zal ik de sleutels onthullen voor een succesvolle coaching ervaring. Voor nu is het voldoende dat we de volgende basisprincipes naar boven halen die nodig zijn voor een geweldige coaching reis:-

1. Coaching is een uitdrukking van de behoefte van het individu.

2. Het proces van coaching of mentoring is gebaseerd op het gebruik van twee (2) fundamentele (nooit onware) feiten, die vereisen dat we flexibel zijn en openstaan voor nieuwe en betere dingen.

WAAROM IS EEN COACH EEN BELANGRIJK DEEL VAN HET WERK EN IS HIJ BELANGRIJK IN HET HUIS?

Sommigen van ons zijn van nature ingesteld op de eenzaamheid. We voelen ons prettig in de focus en de stilte. Naarmate we groeien, ontmoeten we mensen die zich herkennen in onze waarden en die gesteld zijn op onze energie. Samen staan we meer open voor elkaar en komen we dichter bij elkaar. Samen leren we elkaar te vertrouwen. De coachee leert om meer toegang te hebben tot zijn eigen bronnen en gevoel van macht dan de coach aan de buitenkant. De coach is een symbool van het leiderschap in ons allemaal.

Vind een coach die bij u past

2. De innerlijke relatie tussen de coach en de cliënt. Uw coach moet deel uitmaken van uw inner circle. Niemand kan de diepgang van succes in deze industrie bereiken die geen coach van dit kaliber heeft. Uw behoefte aan een goede coach vloeit voort uit de maatstaf die u nodig hebt en de acties die u moet ondernemen om uw doelstellingen te bereiken.

3. Het vertrouwen om hulp te vragen. Dit is het gebied van ons leven waar de coach het meest spreekt. Coaches zijn heel vaak stil; ze lijken stil, zonder uitdrukking, als ze met hun cliënten werken. Maar ze hebben iets te zeggen en ze spreken wanneer er iets belangrijks te zeggen is.

4. Hun vermogen om te luisteren en na te denken en gevoelig te zijn voor de emotionele toestand van de cliënt.

5. Zij zijn in staat vertrouwen te wekken bij zowel de cliënt als zijn vrienden.

6. Zij accepteren de cliënt als mens, met kwetsbaarheden.

WAAROM IS EEN COACH GOED IN HET VASTHOUDEN VAN HET RECEPT. Van het aantal basisvaardigheden in coaching is de vaardigheid om te schrijven de belangrijkste.

Lees meer

Leven met een handicap
Lichamelijk beperking 

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.