Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Hoe luister je naar de kleine audiëntie

Depressie kliniek

Wij bieden u een eenzame plek om uw diepste gedachten en gevoelens te onthullen. Wij bieden een tijdelijk toevluchtsoord van de dringende eisen van het dagelijkse leven. Het zwembad, het jumatoïde bad en de warme baden helpen u te ontstressen en te ontspannen. Andere faciliteiten zijn volledig uitgeruste keukens, eigendom van een spa en technische ondersteuning voor verschillende therapieën zoals EFT, hypnotherapie, neurotransmitter, acupunctuur, en vele andere die gebruik maken van direct beschikbare materialen zoals geluidsgolven, licht en elektromagnetische golven.

Er is hoop uit het buitenland

Veel van degenen die in het verleden aan depressies hebben geleden, hebben ook baat gehad bij de therapie die in de depressiekliniek in het buitenland wordt gegeven. Andere patiënten die naar de andere kant van de oceaan zijn gereisd, hebben ook gebruik gemaakt van de verschillende therapieën die in de kliniek worden gegeven. Een patiënte die de kliniek in India bezocht, beschreef haar toestand in deze woorden:

“In het begin liep ik ongeveer dertig minuten heel langzaam door het bos. Ik was erg mistig en moe, en mijn ogen traanden. Ik ging in een modderkuil liggen om te slapen. Toen ik ongeveer twintig passen van de tent verwijderd was, zag ik een vrouw die sappige vruchten gaf aan een blinde man die op de scooter aan het ‘gaan’ was. Hij sprong op de scooter en stak zijn hand in de hoop modder. Hij duwde op de pedalen en hij startte onmiddellijk. De volgende paar minuten waren een ware doodsstrijd voor mij toen ik probeerde het apparaat door de stoffige, heuphoge modder te trekken. Het werkt niet! Het gaat niet werken,’ bleef ik zeggen.”

Zij verklaarde verder dat zij vele dokters had bezocht, waaronder haar onweerstaanbaar frustrerende hypnotherapeut (deel van het EFT team), maar niets werkte voor haar.

“De hypnotherapie leek me niet te helpen. Ik voelde me erg gefrustreerd en was vastbesloten om iets te vinden. Toen vond ik EFT. Ik raakte geïnteresseerd en bleef lezen. Na een paar sessies realiseerde ik me dat de technieken die ik gebruikte veel leken op de technieken die in de kliniek werden beoefend. Ik voelde me al een stuk beter … na drie maanden, dacht ik al een groot verschil te zien. Dus besloot ik om de komende drie maanden in de kliniek te blijven.

Als je eenmaal de geneugten hebt ervaren van harmonieus leven met je denken en voelen, zul je zeker uitbarsten in een staat van verwondering.

Denken en voelen zijn de onderliggende principes van het leven. Als je de kracht van je denken en voelen kunt inzetten, kun je vrijwel elk doel bereiken dat je in het leven hebt.

Proberen de taal van gedachten en gevoelens te begrijpen is een leuke oefening. Leren luisteren naar de kleine auditieve snufjes die in je hersenen zijn ingebouwd, is fascinerend. Tijd nemen om te denken en te voelen zal je helpen bij het stellen van doelen. U zult scherpere, preciezere, rijkere en ongelooflijk doeltreffende beslissingen nemen

Lees meer

ggz kliniek

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.