Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

10 redenen waarom je versneld zou moeten zijn

Coach Amsterdam

 

 

 

 

dec voorbeelden van verschillende stijlen van coaching

Zelf-coaching. esoterische betekenis. Bewegend bewustzijn. Gedrevenheid, passie, trots. Acceptatie – leiderschapskwaliteiten. Meer agressief. Natuurlijk vermogen. Informele training.

Coachen van anderen. Versneld en ondersteund worden. Verantwoording, samenwerking, inspiratie. Diepere betekenis. Diepere passie. Moraal & integriteit. Supervisie.

F Bespreek

varen op de trishit (bevorderende) straat (informeel) of in een zakelijke omgeving of in een partnerschap (informeel) betrokken zijn bij een organisatie of andere mensen. De waarden van deze drie stijlen zijn minder duidelijk omschreven. Zij hebben elk hun eigen waarde of waardesysteem.

Geef een waarde aan de stijl van coachen als volgt:

a. Het belangrijkste punt voor de coach is de nieuwe leerling te helpen nieuwe vaardigheden en bekwaamheden te ontwikkelen om doeltreffend gedrag te ontwikkelen op de werkplek, in ons persoonlijk leven zowel als in de zakelijke of professionele omgeving.

b. Het belangrijkste punt voor de coach is de lerende te begeleiden om wat hij van de coaching heeft geleerd te integreren in zijn bestaande gedrag, zowel praktisch als lerend.

c. De belangrijkste kwestie voor de coach is de leerling te helpen zich te concentreren op wat hij niet wil (het negatieve) en hem te helpen verduidelijken wat hij wel wil (het positieve) om effectief gedrag te creëren.

1. Mensen krijgen de kans om hun gedrag op verschillende tijdstippen tijdens de coachingrelatie te bekijken. Sommige sessies zien er positief uit, andere negatief. Sommige sessies zien er intens uit, sommige sessies teder. Sommige sessies zijn gericht op het bewust worden van wat ze willen, om bewustzijn te ontwikkelen, om hun eigen instinct te volgen, om geïnspireerd te raken.

2. Mensen krijgen de kans om te onderzoeken wat ze niet willen. Leven, relaties, werk, geld, bijvoorbeeld.

3. Mensen zullen de kans krijgen om te ontdekken wat wel en wat niet voor hen werkt.

4. De mensen zullen de gelegenheid krijgen hun denkprocessen te herzien.

5. Mensen zullen een sterker bewustzijn van zichzelf ontwikkelen

6. Mensen zullen nieuw gedrag ontwikkelen; het zal niet zijn wat zij dachten dat zij wilden zijn.

7. Mensen zullen beter in staat zijn conflicten op te lossen

8. Mensen zullen in staat zijn hun hele leven in harmonie te leven.

9. Mensen zullen in staat zijn nieuwe zakelijke of professionele relaties aan te knopen; vader, moeder in de familie en met collega’s enz.

10. Mensen zullen de kans krijgen om hun eigen betekenis en doel in het leven te ontdekken.

Enkele vragen ter verduidelijking

1. Wat is belangrijk voor je baan, wat is belangrijk voor je relaties of wat is belangrijk voor je zelfontplooiing?

2. Wat vind je leuk? Waarom?

3. Als u financieel zeker was, zonder angsten of zorgen, wat zou u dan doen?

4. Bent u in staat mij in staat te stellen de dingen te bereiken die ik wil bereiken? Kan ik echt zelfverzekerd zijn en de dingen met gemak doen die ik nu doe? Wat zullen de resultaten zijn van dit nieuwe leven?

5. Hoeveel tijd en aandacht is er op dit moment in je leven; in één op één communicatie? Bijvoorbeeld – Niveau van vreugde, energie, enthousiasme, gedachten en beelden, of tastbare emotionele kracht. In welke vibratie zou je willen zijn en welke vibratie ben je?

6. Wat als je aan een reis van zelfontdekking zou beginnen om op te merken wat je tegenhoudt en wat de patronen zijn die je tegenhouden?

7. Als ik in een situatie kom waar ik nooit in wilde zijn.

8. Als de carrière die je wilt een grote teleurstelling was, hoe zou je dan erkennen dat het idee van jou kwam?

9. Denk aan een situatie waarin een resultaat u niet beviel, noch in uw voordeel noch in uw nadeel.

10. Wat als je, wanneer je ja zegt tegen de dingen die je echt wilt doen, de dingen die je echt wilt doen anders zouden zijn dan wanneer je nee zegt tegen de dingen die je dacht te willen doen?

Veel succes op uw weg naar een succesvoller leven met uitzondering van de moed om te veranderen.

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.