Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Yoga en de Yoga Praktijk

Bewustwording

Wees je bewust van je bewustwording: Bij de eerste glimp of reflectie zien we onszelf direct of indirect. Deze reflectie is het resultaat van het kijken in onze zintuigen en het mentaal ervaren van de dingen om ons heen. Het gaat ook om het kijken in de natuur en het genieten van haar schoonheid en verrukking. Het gaat erom van niets anders bewust te zijn totdat we volledig bewustwording; dan voelen we dat we het zijn. Het cultiveren van opmerkzaamheid gebeurt het best door mediterenden. Het kan ook gebeuren door op regelmatige basis opmerkzaamheid te beoefenen. Al deze inspanningen om meer en meer bewust te worden en op die manier meer en meer in staat te zijn om aan jezelf, om volledig te leven, en aan elkaar de mogelijkheden te geven van het Zijn in de Wereld.

Wat voel je?

Wij zijn ons allen bewust van de ervaringen die wij hebben en de goederen die wij bezitten. De momenten in elke dag waarvan we ons bewust zijn zijn goed noch slecht; ze zien er gewoon zo uit en voelen ook zo. “Toch” maken al deze ervaringen het ons mogelijk het gevoel van geluk en tevredenheid te hebben. Alles heeft zijn doel. Het doel van het lopen over een Charmey weg is om de schoonheid en het gevoel van harmonie te voelen en te voelen. Het doel van tijd doorbrengen met vrienden is om de nabijheid en veiligheid te voelen die zij ons bieden. Als je aandacht en gewaarzijn gericht zijn op ongerustheid of negatieve ervaringen, zal je geest je niet beschermen en steunen om met die momenten om te gaan. Wanneer je echter opmerkzaamheid cultiveert, richt je je gedachten op vreedzaamheid en harmonie. Daardoor voel je je tegelijkertijd vrediger en veiliger.

De strijd tegen de geest

De geest kan zowel je vriend als je vijand zijn. Het kan nuttig en nuttig zijn voor je innerlijke en uiterlijke ontwikkeling en voor je doelen en dromen in het leven, maar het kan ook de echte vijand zijn. De geest, de geest, de geest!

De “geest-lichaam” praktijk van YOGA is een efficiënte inspanning om de “geest-geest” in evenwicht en harmonie te houden met het lichaam en de geest. Yoga is niet alleen een lichamelijke oefening, het is ook een fysieke praktijk. Yoga wijdt haar leden en studenten aan een levenslange volledige toewijding aan welzijn en ontwikkeling; door de geest gericht te houden op het lichaam en de ademhaling, vindt er gelijktijdig een heruitvinding plaats op de geest.

Een dagelijkse meditatiebeoefening heeft zijn uitroeiingsmethoden om de mentale problemen op te ruimen die een groot aantal sociale en fysieke problemen veroorzaken. Het is een pad naar persoonlijke onthouding, en het resulteert in de totale focus op het moment, het verhogen van bewustzijn, Vrede en kalmte die de poort is naar het ervaren van rust, (de angsttoestand), verminderde impulsieve reacties en functioneren, waardoor je met een diepe helderheid om te kiezen en verstandig te kiezen.

De strategieën voor Yoga terugtrekking en de beoefening zal je in staat stellen om na de 12 uur van de dagelijkse beoefening een korte rustperiode in te lassen, en te profiteren van contemplatie en stilte over en voor jezelf. De Yoga beoefening en de praktijk is Yoga is een dagelijkse voortdurende ervaring die geen tijdslimiet heeft en zal doorgaan van moment tot moment, voordelen brengend één moment per keer.

Wat is Yoga? Yoga is, zoals beschreven door de Yoga soetra’s, een mengsel van fysieke, mentale, emotionele en spirituele oefeningen. De Yoga oefeningen omvatten fysieke houdingen zoals strekken en ademhalingsoefeningen, mentale oefeningen zoals meditatie en inzichten, emotionele oefeningen zoals chit-to, en spirituele oefeningen zoals vele die richtlijnen geven aan het hele wezen van een persoon. Hoe je het ook formuleert, Yoga vertaalt zich in fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. In feite is Yoga niet slechts één praktijk, maar indien geïntegreerd met andere praktijken, is Yoga Zelf-realisatie of nirvana.

Yogapraktijken hebben zich in de loop van duizenden jaren ontwikkeld, met het mondelinge onderricht van de yogische wijzen, gekoppeld aan observaties van de yogische wijzen. Hatha Yoga meditatie werd onderwezen aan de meester discipel door zijn guru (leraar), en ook zoals onderwezen aan vele toegewijden van Yama. Jhadian Yoga is een gevorderde Yoga.

Yoga Sutra, het Yoga Boek werd geschreven in de twaalfde eeuw, door Meester Sri Guru Arun Winedarpa in de Nirvanaraka, Dharamshala inureda district van de omvatten van Thynam dronken in Beschikbaar India. De Yoga Sutra werd aan het licht gebracht door de monniken Meditatie Meester Sathya Sai Baba Paramahansa. In de Yoga Sutra, zoals onderwezen door de Meester, vertelt Yoga St Elliot: “Yoga Sutra functioneren als anigmata in Yoga is met je niet verwante delen rare en vreemde dingen doen op vreemde tijdstippen die de tien delen zullen behagen”. “Dit is het geheim waarop de Yoga Suts lipstickyoga linkerhand zinspeelde.

Lees meer

Koken op locatie

Author Image
editor

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.