Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Stress thuis

Burn out Rotterdam

Je voelt je moe, alsof je rust nodig hebt Om te herstellen en weer energie te krijgen, moet je lichaam zichzelf in evenwicht brengen. Je zenuwstelsel is actief en je immuunsysteem staat op een laag pitje. Je hebt hoge niveaus van het stresshormoon cortisol.

U voelt zich gedesoriënteerd en u kunt niet rationeel denken. Uw geest kan een mist van verwarring zijn, u kunt geen beslissing nemen en uw gedachten zijn negatief.

Wees voorzichtig met het woord burn-out. Hoe meer je je in deze toestand bevindt, hoe ernstiger de situatie wordt.

Burn-out is echter niet de enige vorm van stress die je kunt ontwikkelen:

Stress thuis is dichter bij burn-out.

Wanneer u na een dag werken thuiskomt en niet kunt sporten of bewegen, voelt u zich gemakkelijk gestrest en moe en kunt u niet ontspannen en slapen.

Stress thuis kan bijna net zo intens zijn als burn-out. offline, verhoog je stress niveaus tot het niveau van een Masters gereserveerd kunstwerk.

Men kan lichamelijke symptomen ontwikkelen zoals hoofdpijn en gewrichtspijnen en soms kan vermoeidheid isoleren waar de pijn geconcentreerd is in uw lichaam en spieren, vooral de spieren rond het hart.

Men kan zich zo lichamelijk doorwrocht voelen dat het vermogen om na te denken en zich Beheersbaar en Kalm te voelen bijna het moeilijkste is om te doen.

Er is iets positiefs te zeggen over burn-out. Je hebt veel geleerd en veel ontwikkeld en je kunt een succesvolle erfenis achterlaten die je hoogstwaarschijnlijk niet had kunnen doen terwijl je burn-out was. In plaats van over je burn-out heen te klimmen en het overtollige gewicht op te blazen, neem je goede beslissingen om het overtollige onheilspellende gewicht te corrigeren.

Je hebt zoveel energie aan het eind van de dag en geen tijd voor zorgen en je kunt je ontspannen over de fouten die je de hele dag achter de computer hebt gemaakt. Maar op de een of andere manier zijn de fouten waarschijnlijk niet naar je zin, er zijn problemen op komst en je komt te laat. Hoe ben je zo ver gekomen? Ben je iets vergeten? Had je ruzie met de persoon die je de antwoorden gaf?

U voelt zich prikkelbaar en bijna Iedereen weet dat u prikkelbaar bent, en u weet dat u het gisteravond gemakkelijk had kunnen ontzenuwen, als u maar wat meer had kunnen eten?

Je kunt je niet concentreren en je kunt niet helder denken. Het probleem is dat je niets hebt om je af te leiden.

Misschien zijn je hersenen doorgebrand en voel je je zo moe en zo ziekelijk dat je overdag letterlijk niet meer kunt functioneren en je lichaam pijn heeft, de problemen lijken toe te nemen met je snelle hartslag.

De drug of de alcohol die je normaal zou drinken om je beter te voelen, raakt op en je begint de controle over je systeem te verliezen, je hebt last van een kater en je voelt je ziek.

De eerste pauze is echter snel voorbij en je hebt nog steeds het gevoel dat de wereld erop uit is om je te pakken. Je begint te verlangen naar vakantie, maar je bent druk bezig andere dingen te doen, zoals afwassen.

Je hebt geen werk en je kunt nergens heen voor de ongeneeslijkheid en meer dan je denkt zou de wereld slechter zijn.

Je bent moe, je hebt niets te doen. Je voelt je helemaal niet goed en de problemen in je leven zijn niet veranderd. Jouw problemen zijn JOU. En in deze toestand beginnen je lichaam en geest te hunkeren naar wat rust, omdat het voelt alsof het je in de steek laat.

In wezen, ben je je eigen vijand.

Je vecht al tijden tegen jezelf. Je kunt niet voor eens en voor altijd beslissen wat je wilt bereiken of wat je uit het leven wilt halen.

Je voelt geen motivatie voor het leven en dat komt gewoon omdat je niets hebt dat je wilt.

Dit is waar stress om draait. Stress komt vooral omdat je je niet geliefd voelt en je je in ruil daarvoor niet geliefd voelt.

Je voelt je zo eenzaam. En je voelt je zo down en depressief en verdrietig. Dat is waar stress om draait.

Dus wat te doen?

Het is duidelijk dat als er iemand is die genoeg van je houdt om je zo geliefd en belangrijk te laten voelen, dan zou je je niet zo slecht voelen als je pijn hebt. Je zou je niet zo onwel voelen en je niet zo depressief en niets voelen.

Maar helaas heeft niet iedereen zo’n vermoeden van een baan. En sommige mensen in uw familie en vriendenkring lijken in minder dan gelukkige situaties te verkeren, maar raken zo gemakkelijk gestresst en voelen zich machteloos om er iets aan te doen.

Een kwellend leven is makkelijk te begrijpen als je het zelf doormaakt. Maar het is niet gemakkelijk te begrijpen wanneer iemand die dicht bij je staat het meemaakt.

De gemakkelijkste manier om stress te overwinnen is uit te reiken naar een perspectief of begrip dat totaal anders is dan het jouwe. Reiken naar een perspectief dat niet geliefd is en een perspectief dat in de pijn besloten ligt voor jou is de enige ware weg die je kunt volgen.

Lees meer

Hormonale disbalans

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.