Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

De Voedingscoach

Voedingscoach Rotterdam

De voedingscoach begrijpt wat er nodig is om het lichaam in topvorm te krijgen. Het doel van een voedingscoach is om u eenvoudige strategieën te tonen om u te helpen uw dieet en lichaamsbeweging in evenwicht te brengen en zwaarlijvigheid te verslaan. De gepassioneerde voedingscoach weet dat, sorry dat ik zo bot ben, maar de waarheid is dat de meesten van ons niet gelukkig zijn met ons lichaam. Net als ik houden de meesten van ons van ons lichaam en werken we er talloze uren aan, maar dan realiseren we ons dat het niet de geschiedenis was die we wilden veranderen, maar de negativiteit die we over ons lichaam koesteren. Daarom vinden we onszelf gestrest en ongelukkig vanwege deze negativiteit. We moeten ons goed voelen over ons lichaam en in het heden leven en de leiding nemen over ons dagelijks leven. Heb je het gevoel dat er te veel verleidingen in je leven zijn? Wil je afvallen, zo ja hoe kunnen we dit doen? Zodra u uw levensstijl hebt gevonden en begint met een gezond eetregime zal er geleidelijk vooruitgang worden geboekt.

Hoe je levensstijl een vicieuze cirkel wordt van worstelen om gewicht te verliezen en je daardoor slecht te voelen en dan het gewicht terug te winnen en het weer aan te komen en dit te combineren met het andere gewichtsprobleem. De gewichtstoename is niet haalbaar en met een paar maanden zijn we weer terug waar we begonnen. Wat hier nodig is, is een vastberadenheid om in jezelf en je gezonde eetstijl te geloven en een zeer sterke wil om je doelen te bereiken. Wat de twee scheidt, is de positieve motivatie die je nodig hebt. Hoe meer passie je erachter zet, waardoor je wilt afvallen en je gezondheid wilt terugwinnen, hoe hoger de motivatie en het verlangen om te slagen. Ik weet het, het klinkt gemakkelijk, maar het is hard werken en vereist een heleboel consequente actie vandaag.

Mag ik u bij uw zoektocht naar een gezonde levensstijl ook vragen om eventuele negatieve gedachten opzij te zetten. Het lijkt eenvoudig om gezond te eten, te bewegen en altijd een gezond gewicht te behouden, maar zonder de motivatie achter uw wens wordt het als het najagen van een regenboog, een regenboog van gezondheid. Nu ik erover nadenk, er zijn geen eenvoudige oplossingen voor de complexe problemen waarmee we te maken hebben, maar hier bied ik u de sleutel tot een gezonde levensstijl die een positief voorwaarts momentum heeft.

Doelen stellen is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen en het wordt het best gedaan door de Voedingscoach. Maar, er zullen vragen zijn. De Voedingscoach zal u helpen bij elke stap om uw doelen te bereiken, en dan vanaf daar is het allemaal aan u met positieve voorwaartse actie in uw positieve richting. Uw reis op het gebied van gezondheid en fitness hangt simpelweg af van de doelen die u uzelf stelt. Een reis van gezond eten, en het bereiken van uw fitness en body building doelen zal resulteren in geluk, organisatie met vitaliteit en innerlijke kracht. Dus ik laat u achter met een vraag: wat uw gezondheid betreft, houdt u van uw lichaam zoals u van uw auto houdt; is het uw passie als u een gezonde levensstijl nastreeft? Tot ziens in mijn volgende artikel.

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.