Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Wat is de droogte (Therapeutic?

Kinesiologie

Overweeg de mogelijkheid dat wat er met je gebeurt, niet hoeft te gebeuren. Veel mensen hebben de redenering gemaakt dat mensen in de psychiatrische ziekenhuizen gewoon onhandelbaar zijn, dit is ver van de waarheid. Met het volgende in gedachten zullen we beide culturen en behandelingsmethoden onderzoeken.

Het is waar dat er individuen zijn die niet meer onder controle zijn. Mensen die geestelijke problemen hebben gehad of spinsels hebben, zijn vaak zeer gevaarlijk en zij moeten zo snel mogelijk onder onze aandacht worden gebracht. Dit komt voort uit onze ervaring dat veel van deze mensen niet het cognitieve vermogen hebben om met zichzelf om te gaan of om informatie vast te houden. Deze mensen moeten worden opgenomen op de afdeling geestelijke gezondheidszorg.

Een van de dingen die wij moeten doen is deze mensen helpen meer over zichzelf te leren. Wij moeten proberen te begrijpen wat er met hen aan de hand is en hen een beetje van hun beperkingen laten inzien, en dan de dingen eruit pikken die zij kunnen doen om zichzelf aan te passen om de dingen te verbeteren. Meestal zijn dit juist de mensen die zichzelf kunnen helpen.

Vaak is het gewoon belangrijk om te voorkomen dat ze gek worden, om ervoor te zorgen dat de chemicaliën in hun hersenen goed werken, zodat ze niet de keuze maken om zichzelf in een kamer op te sluiten en te sterven. Dat gebeurt vaker dan zou moeten. Het is ook mogelijk om chemicaliën uit sommige drugs te halen die gebruikt worden om deze mensen te helpen.

Veel van onze gewassen zijn gemaakt van chemicaliën. Dat is nog een reden om ze uit de psychiatrische afdeling te houden. De droogte die we hebben en die veel van onze gewassen treft, is eigenlijk een verbrandingseffect op de gewassen, omdat de chemicaliën en de Hyma ze verminken.

Om de mensen in deze inrichtingen veiliger te houden, moeten we zo georganiseerd mogelijk te werk gaan. Wij moeten worden opgeleid om een deel van de ruimte in de inrichting te gebruiken voor kamerbewaking en om de telefoontjes te kunnen beantwoorden die voortdurend binnenkomen. Ook zijn er methoden om deze faciliteiten open te houden zonder het gebruik van voedsel en water. We moeten dus voor de tweede keer een begroting opstellen om de kosten van het personeel en de gebeurtenissen te dekken, terwijl we er toch voor moeten zorgen dat we voedsel en water voor de mensen hebben.

Veel Kinesiologie programma’s die worden uitgevoerd om mensen met geestelijke gezondheidsproblemen te helpen zijn nuttig voor de persoon die worstelt met een hoog niveau van stress. Stress is eigenlijk een van de grootste krachten in de mens en na verloop van tijd bouwt de stress zich op waardoor de persoon in zijn eigenwaarde lijdt. Voor mensen die lijden aan geestelijke gezondheidsproblemen resulteert dit vaak in een lading stress die maandenlang wordt opgebouwd en die soms een beetje hulp en professionele begeleiding nodig heeft. Ons programma prostituees kan ons counseling bieden en ook het cognitieve vermogen normaliseren zodat ze niet terugvallen in oude patronen.

Wij zorgen er dus voor dat de patiënt in onze richtlijnen past en een ondersteunende, aanmoedigende, begripvolle en educatieve behandeling krijgt om hem te helpen terug te keren in deze wereld en een goed gevoel te krijgen van hun waarde als mens en om hun geestelijke gezondheidsproblemen op te lossen. Een van de beste dingen van het programma is dat we alle patiënten kunnen onderzoeken en dat zij zich maandelijks kunnen aanmelden en zolang kunnen wachten als zij willen, zonder dat zij door het intakeproces hoeven. Dit is zowel in hun eigen voordeel als voor het verlagen van hun risico om gezond te worden met geestelijke gezondheidsproblemen.

Het programma heet de TAC (Therapeutic Growth Community) en is een van de grootste in het land en ik denk dat het de moeite waard is om er last van te hebben voor mensen die het moeilijk hebben en de hulp van anderen nodig hebben om te leren zichzelf te herdefiniëren tot gezonde mensen en niet alleen maar de manier waarop ze leven te accepteren.

Het hele doel van het programma is een persoon uit de oude gewoonten te breken en een nieuwe manier van leven op te bouwen die de kracht heeft om iemands mogelijkheden voor elk aspect van zijn leven uit te breiden.

Lees meer

Homeopathisch arts
Vitaliteitscoach 

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.