Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Wat is coaching?

Coach Zeeland

Om met een bepaalde levenssituatie om te gaan en niet in een weerloze situatie te verkeren, om de controle over je leven te krijgen, dat is wat we moeten doen. Dit is de coaching die nodig is om met de uitdagingen en de problemen om te gaan vanaf de tijd dat je een kind was, vanaf de leeftijd op school en onder je vrienden en familie.

Dus, wat is coaching?

Coaching is het naar boven halen van het beste uit de minder bekwame en de minder intelligente mensen. Van de vorige generaties wordt vaak niet verwacht dat zij worden opgeleid om de situatie te kunnen overnemen en dat zij reeds over het nodige talent beschikken om de taken uit te voeren.

Groepscoaching betekent dat de coach en zijn partner de ontwikkeling van vaardigheden zullen vergemakkelijken. Het is zeer interessant om het resultaat van een groepsdiscussie te observeren. De coach zal de motivatie opmerken en dit zal een element van het coachingproces zijn.

Een coach is iemand die zich zorgen maakt over wat u te kort komt, over wat u moet overkomen om te slagen in uw loopbaan, die wil dat u gemotiveerd bent, of die wil dat u uw gedragspatronen verandert, zodat de coaching effect kan sorteren.

Coaching is de moeite waard ongeacht het gebruik en voor welk doel. Coaching is een Ken website die in het leven is geroepen door de organisatie Organization Development, die mensen begeleidt en inspireert door hen verschillende vaardigheden te leren die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan en in hun leven.

Dit zijn niet alleen de vaardigheden die nodig zijn voor een perfecte prestatie op de werkplek, maar ook voor de ontwikkeling van elk ander potentieel.

Coaching zal u helpen het vertrouwen te krijgen om nieuwe moeilijke taken aan te gaan. Coaching zal u tijd geven om na te denken, niet alleen over de uitdagingen van de wereld die belastend kunnen lijken, maar ook over elke zachte vaardigheid die u wenst te bezitten.

Coaching is meer dan een methode om van één dag van je leven terug te komen.

Het kan ieder van ons gewoon aan “zelfvertrouwen” ontbreken om een bepaald soort taken tot een goed einde te brengen en een goede coach zal in staat zijn om het beste dat in je bestaat over een onderwerp naar boven te brengen en je op je weg te begeleiden. En dit brengt ons bij de vraag naar het doel van je huidige leven.

Het verhaal van de man genaamd David. In de bijbel was David een man die erop uit was getrokken en succes had op het slagveld om te vechten tegen Goliath.

Hij was een van de slagveldhelden in de lange strijd, maar hij had ook een band, die hem in staat stelt de kampioen te zijn over alle vijanden om de Goliath te overwinnen en oog in oog te komen om hem te doden.

Hij is een trefzekere boogschutter die mensen op een vast punt richt. Als hij zijn boog opheft heeft hij een speciale zorg over zich. Hij weet dat hij slechts een zeer smal bereik zal raken met zijn boog, zo voorzichtig dat je hem met gemak perfect aankan. Zijn hart klopt langzaam, zodat hij zelfs geen doel kan missen. Hij weet hoe hij het gevecht binnen enkele seconden kan winnen zonder zijn doelwitten achter te laten.

Zijn verleden in het paleis was als dat van een prof. Het was heel anders dan wat hij kende op het slagveld. Hij moest leren hoe te reageren in een heel andere omgeving. Hij moest leren hoe hij een nieuwe vaardigheid kon verwerven en zich tegelijkertijd comfortabel voelen in de manier waarop hij die in het paleis had geleerd.

Dus, hij komt tegenover de oude vijand te staan en ontdekt dat de scherpschutter verdwaald is en hem neerschoot. Hij zal. Dan zien we dat al de extra training in het paleis het succes had dat David nooit had bereikt.

Hij ging als een normaal mens de strijd aan met de Goliath, met dezelfde vaardigheden die hij op het slagveld had, maar in een andere omgeving.

En zo zijn we allemaal. We zijn allemaal getraind door het leven in een vervuilende omgeving die een over-VULDIG leven was geworden. In plaats van een vervullend leven te leiden, leiden we een griezelig leven, een leven waarvoor we nooit bestemd waren, een leven dat goed geschikt blijkt te zijn om te leven in het systeem dat ons uiteindelijk zover zou hebben opgeleid dat we er heel comfortabel in worden. Die comfortzone waarin we gewend zijn te nemen en niet te geven, die comfortzone waarin we onszelf kennen en ons veilig voelen, die comfortzone omdat we er zoveel gebruik van maken. Ons succes is niet duurzaam. Het degradeert ons tot een vreemde manier van zijn. Ons succes is een meedogenloze zelfdestructieve manier die een stervende zindelijkheid wordt. Ons succes kan alleen duurzaam zijn als we opnieuw leren hoe we van een comfortzone naar een succeszone kunnen gaan.

Het is niet het graven in het verleden om ervaringen te vinden die ons jaren vanafafro vlammendeOrden zonder onze vrouwelijke vriendinnen. Het is niet het vinden van een vaardigheid in de klas om ons aangeboren vermogen om een bazige zakenman te worden naar boven te halen. Het verhaal is anders dan alle gelijksoortige gevallen.

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.