Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Relatietherapie – 4 vragen die je jezelf moet stellen

Relatietherapie Breda

 

 

 

Als u zich afvraagt wat het is dat u kunt doen in relatietherapie, moet u weten dat er vele vormen van relatietherapie zijn. Om de ideale therapeut te vinden die de juiste ervaring heeft om u te helpen, moet u praten met mensen die de therapeut kennen. vooral, mensen die u kent die de therapeut al hebben gebruikt. Als je praat met de therapeut, zal hij meer dan blij om te praten over de aard van de kwestie die u wordt geconfronteerd en zelfs hoe hij anderen helpt in de relatie. U kunt ook zijn of haar geloofsbrieven controleren. Bij gebrek aan zijn of haar geloofsbrieven, is het onwaarschijnlijk dat uw relatietherapeut u veel kan helpen.

In het geval dat u denkt aan het praten met deskundige relatietherapeut, hier zijn een paar dingen die je moet weten voordat je de relatie af te ronden. Hier zijn de belangrijkste 4 vragen die je jezelf moet stellen:

1. Hoe vind ik het gevoel terug? Welnu, probeer eerst open te zijn in uw benadering van het luisteren naar vrienden en familieleden van de persoon in kwestie. U zult weten of u zich in de juiste relatie bevindt wanneer u uw naaste daadwerkelijk vraagt wat hij of zij voelt over het probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Misschien vindt de persoon in kwestie dat u hem of haar tot last bent. Misschien heeft hij of zij het gevoel dat je eigenlijk jezelf bent maar dat je te arrogant bent om te erkennen waar hij of zij mee te maken heeft. Als dat zo is, zeg dan iets als “Ik moet op de verkeerde plaats zijn.” Zelfs als de persoon niet in staat is om een eenvoudig antwoord op je vraag te geven, doe dan meer moeite om te luisteren in plaats van iets te doen. Hij of zij denkt misschien iets cools dat meteen aan jou voorbij zou gaan. Tot slot, als je nog steeds het gevoel hebt dat jullie de juiste connectie tussen elkaar hebben, vraag dan om professioneel advies. Maar vergeet niet om al je huiswerk te doen.

2. Is ruzie maken normaal? Als uw relatie echt op een moeilijk punt is beland, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is heel goed mogelijk om het probleem op te lossen door erover te praten. Als je het gevoel hebt dat je partner eigenlijk een wrok tegen je koestert, moet je een zelfevaluatie doen of hij of zij echt zo’n goede vriend verdient. Bedenk ook dat, hoezeer hij of zij je ook vertrouwt, vertrouwen soms van korte duur is. Een voorbeeld: ik had een ex-vriendin die bijna vijf jaar verloofd was met een ander, maar toen kwam ze steeds dichter bij elkaar, totdat haar vriend uiteindelijk besloot te scheiden en verhuisde. Dus moet je relatie vlammen als hij of zij verhuist? Als dat niet het geval is, is er geen reden voor een conflict omdat beide partijen al een beslissing hebben genomen om de ander te verlaten.

Mocht het nu toch tot bittere ruzies komen, dan is dat een teken dat het tijd is om erover te praten. Zeg iets als “Het probleem tussen ons lijkt kritiek te zijn geweest, maar ik wil er nu niet over praten. Zou het goed zijn als we over een week of zo beginnen te praten?” Je kunt die schadelijke momenten voorkomen door een sfeer te creëren waarin beide partijen over het onderwerp kunnen praten.

3. Kunt u uw relatiepartner nog vertrouwen? Dit is misschien wel de grootste vraag die je moet stellen. Als uw liefde deel uitmaakt van uw leven sluit het in tot de dood u. En om er een vruchtbare band van te maken, moet je je mengen met een succesvol persoon. Zoek iemand met wie je over je problemen kunt praten.

Als er beslissingen moeten worden genomen, blijf dan bij de mening die je kunt vertrouwen. De persoon die het meest van je houdt, de persoon die het eerst van je houdt, is meer dan waarschijnlijk. Daarom moet je moeite doen om die persoon te vinden. Pas als je de juiste persoon hebt gevonden zal alles vrij zijn en kun je beginnen met het opbouwen van je relatie met deze persoon, maar vanaf het begin moet je een persoon vinden die je leiding kan geven en die betrouwbaar is.

4. Als u nog steeds een relatiepartner ziet die bereid is te luisteren, is het tijd om een residu te zoeken. In aarzelen om de persoon die nodig is om de zaak te ontmoeten. Dus voordat u tekenen kunt zien, kunt u op zoek gaan naar mensen die al in uw leven zijn, degenen die zoveel voor u hebben gedaan, en degenen die hun eigen bestaan hebben opgebouwd door middel van zelfredzaamheid.

lees meer:

meditatie Breda

psychotherapie Breda

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.