Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Life Coaching – Waarom je je bewust moet zijn van het probleem

Life coach Eindhoven

Het lijkt alsof het grootste probleem recht voor je ligt. Het lijkt alsof hoe je je ook wendt of keert, het probleem steeds groter wordt. Maar zelfs met de juiste richting zie je de dingen niet helder, alsof je naar een bewolkte hemel staart. Het probleem is dat je zoveel meningen hebt dat je die meningen aan anderen oplegt.

Maar die mensen blijven je verkeerde antwoorden geven, waardoor je weer in dezelfde verwarring terechtkomt als toen je die gedachte nog niet in je hoofd had.

Een goede levenscoach helpt u de dingen te zien zonder de stereotypen van Hen die in uw geest zijn opgewekt. Het is alsof die mensen je je eigen persoonlijke visie en helderheid hebben ontnomen, waardoor je je leven niet volledig kunt veranderen.

Life coaches hebben een gekozen doel, maar voordat ze je laten zien hoe je dat doel kunt bereiken, pakt de life skills coach je zelf op. Wat ze daarna doen is luisteren naar het zelf. De vraag aan het zelf is waar we heen kunnen gaan van waar we nu zijn. Aangezien zo veel van een zelf in stress is zelf stress; het is normaal voor emotionele, mentale en fysieke complicaties te ontstaan onre export naar vooral self-confined, naar een nieuw leven.

Het is in feite je zelfbeperkende probleem dat je tot groter succes brengt. Het is je zelf-beperkende probleem dat je verhindert om te groeien en niet te putten uit de Bron van je grote goed.

Vergis je er niet over. Je bent waar je nu bent. Je hebt geen reden om te zijn waar je bent. Dus waarom deze vreselijke conclusie over jezelf maken? Dit zou niet je juiste instelling ten opzichte van jezelf moeten zijn. Als je op de verkeerde plaats bent, moet je leven naar de juiste plaats worden geleid.

Hier is een voorbeeld. Als je veel te zwaar bent en het gevoel hebt dat je het voedsel dat hoort te verteren niet kunt verteren, dan heb je een probleem. Je ziet echter niet wat er mis is, maar je hebt niet de juiste houding ten opzichte van je problemen. Daarom houdt het zelfbeperkende probleem je in deze ongemakkelijke situatie. En bent u bereid te aanvaarden dat u een veel groter probleem zal worden opgedrongen, in plaats van dat onzichtbare, nog grotere probleem dat het oude testament is?

Accepteer dus de resultaten die je nu hebt; er moet iets zijn dat aandacht nodig heeft. En als het komt, ben je klaar om het aan te pakken. Artsen noemen het een bepaald syndroom. Als je dat probleem hebt, en dan hebben we het niet per se over het gewichtsprobleem, dan is het jaloezie. Als je dat hebt dan moet je moed vinden en nu meteen het huis verlaten. Verstopt in je hart zitten giftige beugels die je terug naar je bed zullen lokken.

In het perspectief van het bovenstaande is een levenscoach als een psycholoog. Het verschil aan de levenstafel vindt u de ene persoon voor u de andere voor u is uw eigen unieke expressie en mind-set. Veranderingen kunnen naar voren worden gebracht als u bereid bent naar voren te komen.

Lees meer

Wandelcoach
Coaching

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.