Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Uncategorized

How to Choose the Right Oral Health

Mijn personeel en ik werken samen om dit proces gemakkelijk te maken voor mijn patiënten. We zorgen ervoor dat elke afspraak zo interessant mogelijk is. Onderaan de afspraakkaart vindt u een pen waarmee u uw kind kunt vertellen wat het kan verwachten. Dit helpt om uw kind uit te leggen waarom hij of zij er is, hoe het zal zijn, hoe het zal worden gedaan en waarom het belangrijk is dat hij of zij er is.

Tijdens het toedienen van een orale behandeling kan het zijn dat u uw kind vragen hoort stellen. Dit zijn normaal gesproken vragen die ons zijn voorgelegd. Ze kunnen gaan over de behandeling, of vragen wat er nog meer gaat gebeuren. We beginnen met de vragen op te schrijven en uw kind zelf enkele vragen te stellen. We doen dit om u voor te bereiden op wat er gaat gebeuren. Als we klaar zijn, laten we u een video zien, zodat u kunt zien wat we met uw kind gaan doen. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat we sommige procedures op YouTube zetten, zodat u ze ook kunt volgen.

Denk er tijdens het bezoek van uw kind aan de tandarts aan dat de gezondheid van de mond bijzonder belangrijk is. Voor sommige tandheelkundige ingrepen moeten we de tanden goed schoonmaken en polijsten. Uw kind vraagt zich misschien af waarom dit nodig is. Wij beantwoorden deze vraag als onderdeel van het thuiszorgconsult. mondhygiëne staat bij ons allebei in de naam. Onze methode helpt om een hoog niveau van mondhygiëne te handhaven, en dat moet uw kind ook. Neem de tijd om uw kind te leren hoe hij goed moet poetsen en flossen. Als we het aan doen, vertellen we het aan het hele gezin samen. Dit helpt om onze band en betrokkenheid voor de lange termijn te versterken.

De stap tussen de leeftijd van 8 jaar en volwassenheid is een vreemde om een kind te vragen naar zijn of haar mondhygiëne "gewoonten". Het is echter iets wat we allemaal moeten leren en oefenen bij aankomst. De tandarts is een professional die advies, hulp en toezicht kan geven als dat nodig is. U kunt echter zelf bij uw kind thuis op onderzoek uitgaan en ervoor kiezen uw eigen mondhygiënebeleid te voeren.

Hoeveel weten de meeste kinderen over hun mondgezondheid? Is het allemaal te veel gevraagd om tweemaal daags te poetsen, gefluorideerd water te gebruiken bij het baden, en zich tot een fijne pasta te laten kauwen? Dat is veel voor een kind om te weten. Ik denk het niet. Dus, begin klein. Zoek uit wat je kind al weet. Oefen deze tips:

1. Adviseer het belang van poetsen, flossen en tandenpoetsen terwijl u het aan hen uitlegt. Neem de tijd om dit aan uw kind uit te leggen. Het is waarschijnlijk niet het belangrijkste wat u ze moet vertellen, maar u zult verbaasd zijn hoeveel ze al weten.2. Vraag ze welke tandpasta ze gebruiken? Misschien vindt u deze vraag onverwacht, maar het is vaak de evaluatie van uw kind van zijn eigen mondhygiëne. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze aangeven of ze een spuitbus of een vloeistof gebruiken.Vraag hen waarom? Vraag waarom ze naar de tandarts gaan. Het is een van de belangrijkste vragen die u waarschijnlijk zult stellen.3. Zoek uit hoeveel ze weten over fluoride. Dit kan dringend zijn, afhankelijk van waar u naartoe gaat. Zoek uit waar ze naartoe zouden willen gaan en zoek informatie over het onderwerp.4. Als ze liever een fluoridevrije kaart willen delen, laat hen dan kiezen waarmee ze zich willen voorstellen. Zij hebben de macht om dit te doen.5. Het belangrijkste is, vertel ze dat ze de informatie moeten opschrijven die ze willen dat iedereen weet over hun mondgebied. Natuurlijk wil je niet dat ze informatie kiezen die jij gênant vindt. Maar, als ze een keuze maken waar u niet zeker van bent, vraag het dan.

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.