Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Hoe vind je de juiste coach

Coach Etten leur

Bied specifieke vragen aan die u moet uitzoeken/bedenken om meer te weten te komen over de uitdagingen van uw cliënt, de huidige stand van zaken, enz.

Om te weten welke coaching geschikt is voor uw cliënt, kunt u hem de volgende vragen stellen:

* “Wat wil je? “* “Wat zijn je doelen of, als je hier al mee begonnen bent, wat wil je ermee bereiken? “* “Wat zal het grootste verschil maken in je leven? “* “Wat is je grootste angst? “* “Wat zou je het liefst willen veranderen? “* “Wat zou je graag willen zien als resultaat van deze actie? “* “Wat doe je NU? “* “Wat zou je over een week willen doen? “* “Hoe kunnen we dit samen doen?”.

Bij het begin van de coaching worden niet alle vragen volledig beantwoord. Een coach vroeg me waar mijn jarenlange alcoholisme vandaan kwam. Ik moest de coachingsessie leiden en ik moet toegeven dat dat moeilijk en lastig kon zijn. Sommige cliënten komen in het begin misschien te veel informatie te weten. Als ze zich daar ongemakkelijk bij gaan voelen, kan het zijn dat ze willen dat ik professionele hulp inroep.

Tijdens de coachingsessie moet ik vragen stellen die cliënten dwingen om de nuttige informatie die ze in eerste instantie hebben gegeven, af te kappen. Bijvoorbeeld, bij vragen met betrekking tot Partnering heb ik de neiging om vragen te stellen als “Kun je het begrijpen? Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp?” Toen ik deze vraag stelde aan mijn partner die in fase Clearback mishandelde, eiste hij van mij dat ik het de eerste keer vroeg en ik wist niet hoe ik het moest doen. Hij werd erg bezorgd dat ik te opdringerig zou overkomen en hem zou proberen te verkopen.

Ik was onlangs bij de dochter van mijn ex-partner thuis om mijn kaarsenwerk en niveau twee certificering te promoten. De eerste dag vroeg mijn dochter of ik thee wilde. De thee werd opgediend en ik zei haar “Ja”. Later, toen de thee op was, vroeg ik haar of ze wilde handelen zoals ze wilde. “Nee” was haar antwoord. Ik ging een beetje proberen uit te vinden wat er met haar aan de hand was. Het effect dat ik kreeg was dat zij mij of mijn service niet mocht. Ik had haar niet op voorhand ingelicht over wat ik ging doen en dit veroorzaakte spanning tegenover mij en mijn werk.

voorzichtigheid: Voordat u uw cliënt coacht, is het belangrijk de psychologische belemmeringen voor verandering te onderzoeken als het uw cliënt is die de coaching in de eerste plaats wil. Het zal u helpen de cliënt beter te leren kennen en u helpen de cliënt systematisch te benaderen.

Doelen stellen:

Allereerst wil ik dat u bedenkt dat iedereen uiteindelijk gemotiveerd moet worden. Als je een doel en een plan stelt, is het zeker dat de cliënt gemotiveerd zal zijn. Het stellen van doelen geeft de cliënt de leiding over zijn/haar eigen lot en vergroot zijn/haar vertrouwen in jezelf. Het schept vertrouwen en zal oprecht overkomen. Zei ik dat?

Denk aan dit principe: Het enige dat telt zijn de doelen die jij en je cliënt hebben gesteld. Daarna, als een doel wordt gemanifesteerd door visie die u aan uw cliënt hebt gegeven, alleen dan moet u verantwoording afleggen voor de manifestatie ervan in uw levenskring.

Professioneel � Een coach moet een professional zijn. Ja, het is allemaal in de naam van het spel en ja het kan ernstig zijn. De klanten kunnen mij proberen te vragen wat mijn A+ is… waarop ik kan antwoorden “Ik ben een redding voor ontelbare carrières” omdat ik nooit om geld vraag of u, de coach is een professional geen zelfstandige. Er zijn verschillende coachingscholen die je zou kunnen volgen en zo.

Een professional heeft maar twee eigenschappen nodig om een professional te zijn. De ene is het vermogen van de coach om tussen de regels door te lezen en ervoor te zorgen dat behandeling en zorg beschikbaar zijn, terwijl hij/zij ook een duidelijk inzicht krijgt in de situatie van de cliënt. In deze set van twee attributen is het belangrijk dat de coach een goed luisteraar is en in staat is een duidelijk beeld te schetsen van een individu, ook al kan de situatie van de cliënt in zijn/haar manier van denken complex zijn.

Coaching-artikelen lees je met miljoenen tegelijk en die artikelen worden over de hele wereld op het internet gezet. Niet alleen dat, het regelmatig lezen van de kranten is ook een geweldige manier om te leren terwijl je je eigen denkwijze ontwikkelt. Sommige van de meest verhelderende dingen die je zou kunnen leren om meer tijd in je leven te winnen, komen uit de artikelen die je blijft lezen. Gooi die krant gewoon weg, sluit die krant.

Maar het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat het bovenstaande niet zo gemakkelijk is als het klinkt. Maar zonder de krant te lezen, zou uw lectuur een hoop bologna zijn en de lezers zouden waarschijnlijk als ze een goed hebben.

Lees meer

Hypnose

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.