Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Hoe verbeter je je coachingsvaardigheden

Coachingtechnieken

Coaching legt uit hoe de juiste gemoedstoestand en/of het juiste denken te ontwikkelen, te onderhouden en te gebruiken voor een levensvatbaar leven.

Succesvolle coaches helpen een coachee bij het identificeren van wat hij/zij wenst te bereiken. De coach deelt dan regelmatig zijn/haar coaching technieken om succesvol te bereiken. Dit kan zijn in de vorm van aanmoediging, inspiratie, onderwijs en/of actie. Deze ondersteuning heeft de neiging om het gevoel van zelfbepaling en zelfvertrouwen vorm te geven, energie te geven, uit te breiden, te versterken en te vergroten. Coaching laat zien hoe een persoon werkelijk gemotiveerd kan worden om te bereiken. Dit is een van de krachtigste en belangrijkste functies van een effectieve coach.

Als u deze laatste methode serieus wilt uitproberen, bel me dan begin juni 2007 en u zult een vriendelijke professional en een enthousiaste groep mensen aantreffen die allemaal willen weten hoe uw dierbare zijn/haar leven ten goede kan veranderen. Misschien vindt u niet wat u zoekt, maar het goede nieuws is dat coaching bestaat en dat we mensen nodig hebben die willen helpen om deze levensveranderende informatie te delen. Coaching is een proces van ontdekking, waarvan de producten en diensten snel in vraag toenemen. Het is echt een goede manier om de creatieve impuls in je leven te ontsluiten, af te rekenen met het nietsdoen, de documentatieberichten en het uitstellen van huiswerk, die cyclus van mislukking te doorbreken en te beginnen aan een reis van bekwaamheid en realisatie .

HET NIET IN WERKING STELLEN VAN DIT ORGAAN

Wat is coaching?” is een retorische vraag, want coaching is niet zomaar een manier om problemen op te lossen of een techniek om een student een project op tijd te laten voltooien. Coaching is gedefinieerd als “een proces van probleemoplossing en persoonlijke groeipraktijk”. Het gaat erom mensen te helpen ineffectief en zelfs destructief gedrag te elimineren en te vervangen door meer productieve gedragingen. Bij coaching gaat het erom de prestaties te verhogen, mensen erbij te betrekken en hen in de richting van hun doelstellingen te sturen.

” Wat zou coaching zijn als het alleen beschikbaar was voor leidinggevenden.

Laten we duidelijk zijn dat het bovenstaande een advertentie is waarin ik heb aangeboden mijn coach te betalen voor 75 dollar per uur om mij te motiveren en te bouwen aan een betere, productievere en meer betrokken ik. Mijn punt hier is dat ik droge of bekwame vaardigheden heb en de coach kan deze gebruiken of andere vaardigheden ontwikkelen. Er is alleen één probleem: aangezien ik betaald word om dit werk te doen, kan ik het niet zien als een job voor een looncheque en dus is het puur netwerken.

We hebben hier een stap achteruit gezet, dus mijn vraag voor jou vandaag is simpelweg deze: als je denkt dat iets alleen gaat over het verbeteren van je vaardigheden en denkproces, hoe zou je dan in hemelsnaam een coachingsprogramma kunnen lanceren?

HOE WERKT HYPNOTISCHE LIFE-CUTTING COACHING?

De hypnotische stijl van coaching werd ontwikkeld door Dr Abraham les en John Mtford, en aangezien we er hier naar kijken hebben we een blik geworpen op de basis ervan. Eén ding dat Dr. Mtford en John Mtford in hun benadering hebben ingebouwd, is dat het noodzakelijk is dat de persoon de basisstructuur van de natuurlijke kaders van de werkelijkheid begrijpt en erin gelooft, zodat de cliënt in staat kan zijn meer en meer van zijn bewuste aandacht te richten op waar hij die wil hebben, d.w.z. de grotere delen van jou en in jou.

In die termen, als levenslange studenten (en door de vele verkenningen van de dimensies ervan) kan ik heel snel en heel slim een aantal zeer hoog opgeleide mensen bereiken op het gebied van diëten en fitness die gebruik kunnen maken van geavanceerde snelle hypnose en neuro linguïstisch programmeren (NLP) om hen te helpen allerlei veranderingen door te voeren door de kracht van hun geest en deze veranderingen in hun lichaam te genereren, en zo ‘minder dik en dubbel succesvol’ te zijn (nou ja, op zijn minst zelfverzekerder en meer bereid om afscheid te nemen van allerlei verslavingen)!

Dus, wat kan een effectieve en grondige hypnotiseur doen om mij te helpen een betere kwaliteit van leven te bereiken?

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.