Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Hoe de twee voorwaarden te bereiken

Acupunctuur Amstelveen

Elke dag hebben we een opeenstapeling van veel stress. We stapelen deze stress op in ons lichaam door onze emoties.

Onze hersenen, emoties en organen filteren voortdurend onze gedachten, emoties, lichamelijke gewaarwordingen en gedachten. We zijn ons meestal bewust van verschillende gedachten terwijl we verder lezen. De meeste van deze gedachten zijn ook aangeleerd van onze ouders en van onze leraren. We moeten onze aangeleerde gedachten doorgeven. Om ervoor te zorgen dat één gedachte niet ontsnapt, moeten we de gewoonte ontwikkelen om een “maar uitzonderingen” in onze gedachten te zetten. Daardoor raken onze hersenen op orde.

Bijvoorbeeld, mensen zeggen: “Ik ben gek, ik ben verdrietig, ik ben blij, ik ben verdrietig, ik ben ongelukkig,… Ik kan dit niet doen, ik kan dat niet doen…” Het doet dan wat er voor je verschijnt. De gedachte is zo sterk dat we het gewoon ervaren. We kunnen zeggen: “Ik ga dit doen…” maar dan gebeurt er iets en bewust of onbewust zullen we de gedachte afwijzen.

Dit maakt het voor een persoon onmogelijk om om het even welk oorspronkelijk gevoel te beheersen en het beperkt elke vorm van persoonlijke besluitvorming. In deze toestand zullen we een opeenhoping van verschillende gevoelens hebben. Deze gevoelens worden opgeslagen in de organen en hebben een negatief effect op een individu.

Er is een operatie die acupunctuur heet, waarbij op een deel van het lichaam wordt getikt met naalden terwijl we ons concentreren op een idee. Het concentreren op de naalden zal het trillingsveld van het lichaam in evenwicht brengen. Het is alsof we de trillingsenergie gebruiken om een bepaald idee over te brengen.

We werken direct onder de hypnotische trance. Een van de belangrijkste lessen van E. M. J. is dat het niet gezond is om negatief of negatief te oordelen over anderen of onszelf. Het is goed om over alles te denken met evenwicht en harmonie en we zullen zien dat de vibraties van ons lichaam op een natuurlijke manier zullen weerkaatsen en dat het kalm en op zijn gemak zal zijn. Uiteindelijk keren alle negatieve emoties naar ons terug. De combinatie van deze twee disciplines is de echte succesvolle techniek van de E. M. J. Hij werkt met twee voorwaarden:

1. Zodra het lichaam in een positieve vibratie is, kan het de negatieve emoties ontvangen die voortkomen uit vroegere trauma’s of stressvolle gebeurtenissen.

2. Nadat het lichaam uit de negatieve vibratie is, kan het deze vervangen door positieve gevoelens.

Wanneer je positieve gedachten hebt over je omgeving, weg van stress, kun je de emoties ontvangen die we moeilijk openlijk kunnen uiten. Er is een techniek die ons in staat stelt positieve gevoelens naar het lichaam te brengen.

Hoe kunnen we de twee voorwaarden voor evenwicht en gezondheid bereiken?

We moeten het volgende doen:

1. Beslis wat goed is voor ons lichaam, en stop met wat niet goed is voor ons lichaam2. Eens we weten wat goed is voor ons lichaam, moeten we het volgen3. Blijf zoeken naar het antwoord tot we de optimale situatie voor ons lichaam bereiken4. Inspireer onszelf tot we voelen dat de oplossing volledig ontwikkeld en geïntegreerd is in het lichaam en het immuunsysteem

Dan hebben we een genezingscyclus zoals die van de paarden in het circus. Om het moeilijk te begrijpen, ons lichaam en het innerlijke deel ervan zijn zeer nauw met elkaar verbonden. Alleen het evenwicht tussen die twee zal ons in staat stellen gemakkelijk en gelukkig te leven.

Ja, wij moeten negatieve, ongezonde vibraties vervangen door positieve, maar dit kan alleen worden geleerd en wij zijn niet bereid de betere manier om dit te bereiken uit te stellen.

Lees meer

acupunctuur

 

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.