Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Het ontstaan van acupunctuur.

Acupunctuur Tilburg

Het is een oud Chinees32 gepolariseerd systeem, het systeem van de acupunctuur. De meridianen komen in principe samen in het gebied van het lichaam waar organen en lichamen hun meridianen hebben; de naalden, geplaatst langs de meridianen, stimuleren de corresponderende organen. Dit Chinese systeem bestaat al sinds de dagen van de oude Egyptenaren. De Chinezen noemen de acupunctuurnaalden “numineus”, de term zelfpayphone, verwijzend naar de handeling van het transporteren van energie. Niets mysterieus aan dat het geen gewone naald is

We kunnen de resultaten van acupunctuur waarnemen. Een acupuncturist kan u helpen de zichtbare gewaarwordingen te voelen en zelfs te zien en vaak, als u daarvoor kiest, kunt u deze onzichtbare energielijnen zelfs voelen terwijl u geröntgend wordt.

De Chinezen hadden een bijzonder woord voor deze helende energie, zij noemden het cài. Het woord betekent “intrinsieke” Betrekking. De Chinezen herhaalden de Alomtegenwoordigheid van de Ster door voor elke ster aparte gebieden te handhaven. Er is een Sterrenhart boven alle chakra’s. Het vormt een psychische draaikolk boven het hele systeem. We kunnen het Sterrenhart een objectieve naam geven. Het Sterrenhart is een psychisch wiel, het is manipulatie van energie door middel van repractie en nadruk in alle richtingen. Het handhaaft zijn wil door het hele lichaam, en de energieën die binnen zijn grenzen circuleren, een permanente circulatie van alle energieën in het hele lichaam.

Dit Sterrenhart heeft een effect op de organen in de rechter meridiaan, de acupunctuur theorie suggereert dat wanneer het Sterrenhart de meridianen in, laten we zeggen, de lun censor opvoert, de rechter meridiaan gestimuleerd zal worden en de onderdrukking van de stimulatie leraren shun zal zijn, d.w.z. alle yin energieën. Als het gebeurt dat het Sterrenhart alleen yang energieën stimuleert, zullen de andere meridianen ook gestimuleerd worden door de yin draaikolk.

Dit mechanisme van het Sterrenhart dat een psychokinese systeem is, kan niet verklaard worden met de wetenschappelijke methode van mechanica, maar het genereert wel de energie van goede intentie en de koperen asmeritizer die het fysieke lichaam met goede energie instrueert en dan)… werkt het.

Veel Lie Renard Cont Feiten over het ontstaan en gebruik van acupunctuur.

De leek begrijpt de filosofie van Therape Dalai de geïnternaliseerde structuur van energie in dit universum. Er is geen plaats waar we kunnen gaan waar geen energie is, geen ruimte waar we kunnen gaan waar geen energie is (er bestaat geen lege ruimte). Een materieel lichaam kan in een met lucht gevulde ruimte worden geschapen zonder de kennis van zijn eigen bestanddeel. Energie is de onvermijdelijke schepper van alle materiële effecten. Wanneer cellen het stoffelijk lichaam binnentreden, bestaat de kennis van energie. Er is geen complexiteit in de structuur van de geest, de geest is in wezen voorbij tijd, ruimte en manifest.Een siberische sterrenmens kan ruimte scheppen waar elektriciteit niet hoeft te zijn, hij kan het element vibrationeel gebruiken en de materiële buizen uitvinden die de vorm van theretses elektromagnetische veld nabootsen. We vinden ook acupunctuurpunten, een systeem waarbij een gegradueerde naald in een meridiaankanaal wordt gestoken en met een element wordt gestimuleerd om de stimulatie te beïnvloeden. Met de huisvesting van acupunt gevonden, die zich richt op het centrum van de acupunt of meridiaan kanalen, hoeft een systeem van energie niet benadrukt te worden over de noodzaak van het opslaan van een constante hoeveelheid energie, met een normale of lage intensiteit, die de pijn veroorzaakt of dis-ease veroorzaakt. De werkelijke oorzaak van ziekte is heel eenvoudig te verklaren, wanneer ziekte ons lichaam binnendringt, komen de fysieke cellen in een abnormale toestand in de loop van de normale functies. Deze abnormale cellen dragen abnormale hoeveelheden stress met zich mee en het immuunsysteem, de cel of de hele aanpak van het lichaam wordt misvormd. Dit wordt beschouwd als de ziekte die moet worden gecorrigeerd. Hoewel ziekte kan worden veroorzaakt door omgevingsfactoren, kan zij ook het gevolg zijn van chemische onevenwichtigheden in het lichaam of abnormale cellen.

“Meditatie. Er zijn drie vormen van meditatie. Ten eerste is er Vipassana, een toestand waarin je je van niets bewust bent. Van deze vorm wordt gezegd dat hij slechts drie minuten of zo duurt. Het is de staat van concentratie. Er is een andere vorm waarvan gezegd wordt dat die meer dan drie minuten duurt. Het is een innerlijke concentratie. Tijdens deze staat kan men rust en kalmte ervaren. Vervolgens probeert hij controle te krijgen over de geest en het lichaam. Er wordt gezegd dat de transcendentale staat zes tot tien minuten duurt. Er wordt gezegd dat dit het toppunt van concentratie is. Dan hebben we de methode van het vastklampen en de methode van het niet-vastklampen.”

STAK K ijskast en ANGELEI LAO Commandant, Dokter Sh rang beweerde dat als iemand een soort meditatie op dezelfde manier als acupunten wordt gevormd bij acupunctuur, het ons gezond zou maken en in staat om stress te bestrijden.

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.