Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Een coach kan u helpen uw doelen te bereiken

Loopbaan coach Utrecht

Een loopbaancoach is iemand aan wie u uw persoonlijke doelen en doelstellingen toevertrouwt. De coach oordeelt of evalueert niet en komt meestal niet met oplossingen. Al luisterend helpt de coach u uw vaardigheden te ontwikkelen en uw gedachten te ordenen in haalbare actiestappen.

De coach maakt gebruik van een proces van doelen stellen en kaderen om u te helpen uw passies te identificeren, te bepalen wat u wilt in een specifieke loopbaan, een plan op langere termijn te ontwikkelen, en actiestappen te definiëren die u kunt nemen om uw algemene loopbaandoelstellingen te bereiken in een stapsgewijs proces. U hebt alle macht in uw leven en de coach zal u helpen de koers van uw leven te sturen in overeenstemming met uw wensen en uw behoeften. Een coach zal u leren hoe u de kracht van het stellen van doelen binnen uw kernwaarden kunt gebruiken om de acties in uw loopbaan te verschuiven om uw geloofwaardigheid en eigenwaarde te bevorderen. Hij zal je helpen om je dromen te verkennen en ze na te streven door je waarden te ontwikkelen en zelfs te corrigeren. Wanneer je kernwaarden verbetert, begeef je je in de wereld van alle mogelijkheden waar de enige beperking je verbeelding is.

Een coach inspireert u om actie te ondernemen door naar het grotere plaatje te kijken. Het perspectief van waaruit hij kijkt kan uw carrière of uw leven veranderen. Een coach bekijkt het brede plaatje en richt zich vervolgens op de specifieke problemen of uitdagingen die u hebt vastgesteld. De coach oordeelt niet over uw capaciteiten, maar hij neemt uw perceptie van uw leven, krijgt nieuw perspectief en helpt u in te zien hoe u de situatie kunt verbeteren. Vaak wordt een coachingsituatie een brandpunt en automatisch onderneemt de cliënt de actie die de coach verwachtte en zorgt voor resultaten.

Wanneer je naar een coach stapt, is dat een garantie dat je een succesvollere en vruchtbaardere carrière zult ontwikkelen. Jouw taak in deze coaching relatie is om dieper te graven in wat je werkelijk wilt in je carrière. Uw verlangens zijn uw blauwdruk voor uw toekomstig succes. De coach zal u helpen uw carrière van binnenuit te ontwikkelen door u te helpen uw persoonlijke visie en missie te definiëren. Hij helpt je een plan te ontwikkelen dat je in staat stelt succesvol te leven terwijl je de doelen en waarden nastreeft die je hebt ontwikkeld als de basis van je persoonlijke visie. De coach zal u begeleiden naar helderheid en vertrouwen, zodat u de vaak hobbelige reis van de overgang aankunt. De leercurve van het leven en de wisselende stromingen op de werkplek leiden vaak af en versterken de noodzaak om zeker en gefocust te zijn. De coach zal u helpen om gefocust, toegewijd en positief enthousiast te blijven om al uw carrièredoelstellingen te bereiken. De coach zorgt voor een stabiele, ondersteunende en behulpzame omgeving, zodat u succesvol zult zijn in uw loopbaan.

Een coaching relatie is een twee-richtings relatie. U wordt betaald om uw persoonlijke coach te zijn en u wordt betaald voor uw betrokkenheid bij uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Uw individuele en professionele ontwikkeling heeft u zelf in de hand. De impact van uw ontwikkeling en de mate waarin u vooruitgang boekt, heeft u zelf in de hand. Een coach zal u helpen om uw carrière visie te definiëren, lange en middellange termijn doelen te stellen, een samenhangend actieplan van blokken van tijd samen te stellen, zich te concentreren op de doelen, en verantwoordelijk te blijven door regelmatig contact met u op te nemen.

Een loopbaancoach kan u helpen om zelfgenoegzaamheid en het bagatelliseren van uw loopbaanaspiraties uit te bannen. Als uw loopbaan eenmaal in beeld is, krijgt u meer zelfvertrouwen en zult u meer actie ondernemen om uw taken te voltooien. De coach kan u helpen de meeste van uw taken in een ordelijke reeks van actiestappen af te ronden, met als bijkomend voordeel dat andere delen van uw loopbaan er baat bij hebben. De coach en de cliënt onderhandelen over een overeenkomst. De cliënt zal verantwoordelijk zijn voor dezelfde doelstellingen. Een prioriteit doelstellingen zal worden afgerond en alle inspanningen van de klant om de doelen te bereiken zal worden gevierd. Hij of zij zal geen reden hebben om te klagen over enig aspect van de carrière van de cliënt. Door uw carrièredoelstellingen zodanig te beheersen dat u werk en persoonlijke tijd kunt nemen voor familie en anderen, zullen de resultaten optimaal zijn. U kunt voluit genieten van uw evenwichtige bestaan in zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten van uw leven.

Lees meer

Burn out

 

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.