Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

De kunst en wetenschap van het coachen

Vrouwencoach

 

vrouwen Coaching is de kunst en de wetenschap van het opbouwen van een uitmuntende prestatie die leidt tot uitmuntende resultaten, en tot snelle, blijvende verbeteringen. Coaching is een afkorting vanCoaching + Training = Performance.

Wie heeft er coaching nodig?

– Mensen die hun prestaties, hun productiviteit, hun levenskwaliteit, hun beroepsleven en hun professionele ontwikkeling willen verbeteren.

– Mensen en teams die hun potentieel willen maximaliseren en hun succes willen maximaliseren.

– Mensen die verandering wensen, maar de uitdaging van verandering niet aandurven.

– Individuen en teams die een of andere vorm van actie moeten ondernemen om hun groei, prestaties of succes te versnellen.

Wie coachen we?

– Mensen die betere leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen.

– Mensen en teams die willen begrijpen hoe ze effectiever gebruik kunnen maken van hun tijd, efficiënter kunnen werken en een kwantumsprong kunnen maken naar succes op de lange termijn in hun werk.

– Werkgroepen en teams die betere resultaten willen, in een aanvaardbare vorm van time management of zich vaker concentreren op hun sterke punten en het gebied waarin zij geloven dat zij zullen slagen.

– Supervisors, managers, teamleiders, werknemers en individuen met de behoefte om controle te nemen over hun leven en bedrijf

– Wegnemen van belemmerende prestaties – mensen die willen doen wat ze doen hebben interne belemmeringen en houden hun prestaties tegen, dus wij coachen om de belemmeringen weg te nemen en inspireren hen vervolgens op een manier om er doorheen te komen.

– Ongedisciplineerde werkprestaties – mensen die zich niet altijd inzetten voor de belangrijkste dingen in hun leven of werk, met wie wij coaches werken om hen op het juiste spoor te helpen.

Wie moeten we niet coachen?

– Mensen die inhuren – we kennen allemaal mensen die ons inhuren, maar we kennen niemand die mij inhuurt?

– Mensen die gefrustreerd zijn over een baan die ze hebben – we houden allemaal van mensen die een baan hebben die ze leuk vinden, maar heel weinig mensen houden van mensen die een baan hebben die ze haten om elke dag naar toe te gaan!

– Mensen die ongeorganiseerd zijn – we houden allemaal van mensen die onze tijd kunnen beheren, georganiseerd zijn en aan uitstelgedrag doen, maar we hebben een hekel aan mensen die in de weg lopen, organiseren en hun bureau opruimen, of erger nog, bang zijn dat de organisatie een hekel aan hen heeft en dat ze er dus de rest van hun carrière mee bezig moeten zijn.

– Mensen die doen wat ze niet willen doen – we houden allemaal van mensen die zich willen verbeteren, die willen opstaan en hun eigen levenswerk willen beginnen, maar soms is de eigenlijke waarheid dat mensen bang zijn om te veranderen en jarenlang zelfgenoegzaam zijn geworden in een wereld die ze nooit helemaal hebben gemaakt zoals ze zouden zijn geweest, of slechts een deel ervan.

– Mensen komen in een situatie terecht – we hebben allemaal graag dat mensen ons ten goede komen, dat ze een positief stempel drukken op ons levenswerk, maar we hebben ook graag mensen die positief zijn en die niet verwachten dat wij hun werk voor hen doen en hun eigen inspanningen versterken…

Wat voor soort cliënten moeten we coachen?

– Mensen die naar het volgende niveau in hun werk willen.

– Mensen die hun relatie willen veranderen.

– Mensen die problemen hebben met groepsdruk.

– Mensen die hun gezondheid willen veranderen.

– Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe carrière of levensrichting.

– Mensen die een aantal van hun financiële problemen willen oplossen.

– Mensen die terug willen naar hun spirituele ontwikkeling.

– Mensen die worden geconfronteerd met een situatie die zij gewoonlijk niet zouden hebben aanbevolen, zelfs niet voor een cliënt aan de gesteunde kant van een moordzaak.

Lees meer:

Coach Oosterhout

Vrouwencoach

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.