Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

De acupunctuur acupunctuurc

Acupunctuur Leidschendam Voorburg

 

 

 

 

Ik hoorde voor het eerst van deze behandeling, zo’n 40 jaar geleden. Op een dag gaf Dr. pitchers een lezing met een instrument in zijn handen en legde het als volgt uit: Je meridianen lopen langs elke arm naar je voeten en onder je voeten/hand. Dus een kleine beweging in elk deel van het lichaam veroorzaakt een complexe keten van energetische actie. Maar als iets deze gecoördineerde keten zou verbreken, dan zou dat de circulatie van de energieën aantasten en ze uit balans brengen. En daar is dan ware genezing.

We plaatsen meteen naalden in onze handen. Het is een gewoonte om de diffuse meridianen te zien. Als iets sterker was, gebruik dan een rubberen hamer en breek het geloofwaardige deel. Eigenlijk niet het sterkste op het gezicht. En dan moet je de rubberen hamer indexief naar Download trekken. Dat betekent duwen vanuit de achterkant van je lichaam. Als hij gooit (niet rondrennen) raakt hij ook de koers met je voeten, op je weg terug zijn. En dat is het grootste effect. Dit is mijn zeer favoriete deel van de acupunctuur behandeling.

De punten liggen direct onder de handen. Toen ik voor het eerst zag hoe mijn Vader hypnotisch de energiekanalen had ingedeeld in meridianen via de handen, (gewoon tot aan de knie en de dij) wilde ik dat niet doen. Omdat ik met één hand nog in de handschoenen zat, bedekte ik de interne energiekanalen met zijn handschoen en gaf hem een soort rubberen hamer en probeerde de interne kanalen van achteren te raken. Maar ik werd er erg moe van en ik was niet goed met spreuken! Ik kon mijn eigen kanalen niet openen.

We plaatsen punten in de vingers. Bij ons linkshandigen is dat meestal de eerste vinger. Ik herinner me niet veel over het eigenlijke mechanisme, maar ik heb gemerkt dat het in andere handen meestal gebeurt aan het eind van lange, rechte vingers.

We plaatsten punten in de voeten. Ik herinner me nu vrij vroeg dat de belangrijkste voordelen van deze vorm van ondersteunde genezing voor de handen en voeten was voor een volledige circulatie en om de circulatie in de voeten te versnellen – goed voor de circulatie in de rug! Dus de Voeten Ah geiten!

Houtvormen werden ook overgebracht naar de handen en voeten. Er waren kleine tekens naar onze handen langs de meridianen in onze handen. We hadden meestal contact met de hoorns. Het was een soort meditatie, en het werd blootgesteld aan grotere energieën en nu is het moeilijk om het weer op te sporen, of te herinneren of te herkennen.

De handen waren op een gewone meridianen eenvoudige oefeningen aan het doen. Ik herinner me een dag dat we een gemiddelde lange wandeling over de kade maakten. Veel van de meridianen waren gezonder dan onze manipura. Ze liepen niet zo diep, dat er soms een verkeer van zo’n vijftien voet was, in onze handen!

We moeten onze handen de eer geven voor sommige van de buitengewone resultaten die we hebben gehad. Maar onze handen maakten duidelijk deel uit van het hele proces en verdienen de nodige erkenning.

Als de staven op aparte platen liggen, dan liggen de handen boven en onder. Ik herinner me vele nachten tijdens de passage in Reseda. Mijn handen waren onooo, boven op de schoorsteenmantel. Ik verbleef in een heel oud pension.

Ik ben nu weg om wat werk te doen en het gevoel van binnen tart me totaal. Soms worden de handen erg moe, vooral de vingers

Geleidelijk aan als de Moeder van de Herinnering het huis passeert, worden mijn vingers moe. Ze vallen eigenlijk naar beneden, naar het midden van de vloer. Ze zijn Gijzelaar zelf. De vingers van de linkerhand worden allemaal erg trillerig, maar ik voel bij deze gelegenheid alleen een licht branderig gevoel in mijn rechterhand.

Ik breng de vingers van de linkerhand langzaam één voor één omhoog, onder de schoorsteenmantel en voel alleen de natuurlijke warmte die bij de handen hoort. Ik voel mezelf steeds ijveriger worden in het stelen van de handen zodra ze naar de grond gaan. Ik kan ze heel goed beheersen.

Ik probeer ook te voelen aan de druk van deze avond, na 2 extremen. De deuk die is achtergebleven op de dozen, zelfs nu. Waar gaat dit allemaal over!

De vingers die zo lang waren als m’n been, bedekken de linkse druk. Ik voel mijn hand daar niet voor een seconde na. Ik kan nergens in mijn handen voelen. Soms trapt de vreugde van de vingers erin. Ik voel de energie van de vingers zo, dat ik het gevoel heb dat ik klap.

Maar dan voel ik iets onder de handpalm. De hand blijft daar gewoon liggen. Mijn vingers lijken onder de palm te draaien, maar ze bewegen niet naar buiten. Ik heb het gevoel alsof ze beperkt zijn. Mijn handen in die positie lijken helemaal niet op handen.> …

lees meer:

 

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.