Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
gezondheid

Coaching en begeleiding

Coach Leiden

Bij coaching gaat het erom de cliënt te helpen vooruitgang te boeken bij het vaststellen of vernieuwen van zijn oorspronkelijke doelstellingen. Bij coaching gaat het erom de cliënt te helpen zich op deze doelstelling te concentreren. Bij coaching gaat het om het ontwikkelen van een verbintenis of een grotere betrokkenheid bij het bereiken van de doelstelling. Bij coaching gaat het erom de cliënt te helpen inzicht te krijgen in zijn gevoelens van zelf-saboterende, zelfbeperkende, zelfvernietigende gedragingen en deze gedragingen te observeren. Coaching gaat over het creëren van een reframing van het lijden in de huidige situatie en/of de pijn die wordt gevoeld om toegang te krijgen tot meer toekomstig potentieel.

Coaching kost te veel (niet genoeg) veel mensen en organisaties maken het te duur. Coaching is een opportuniteitskost waarbij de ervaring (tijd, geld, energie, enz.) door de cliënt niet volledig wordt benut voor een volgend gebruik of potentieel.

Ik stel voor aan coaches, mentoren en leiders om meer een missie te hebben over coaching en minder kosten te maken. Als je progressie bij een cliënt hoger wordt gewaardeerd dan de waarde die je levert, ben je waarschijnlijk lichter aan het coachen en soms besteden we niet genoeg van deze waardevolle bron. Proberen professioneel te zijn kan zelfreductie vereisen. De eerste regel van de economie over het coachen van onze sportteams en bedrijven is om meer en beter te hebben dan anderen. Als je als leider niet kunt voldoen aan de financiële behoeften van je teams en bedrijven, zul je middelen uitgeven om waarde op de markt te brengen in de vorm van coaching. Je hebt weinig speelruimte om dingen te doen die te veel of te weinig kosten.

Als coach ben je een professional in zaken en leiderschap. En je wordt er goed voor gecompenseerd. Wanneer uw coaching en mentoring en leiderschap toeneemt, nemen ook uw inkomsten en uw inkomen toe. Hoe minder waarde u levert, hoe meer u aan waarde verliest en inkoopt. Het lijkt erop dat coachingsdiensten het meest gebruikt worden boven coachingslessen.

We gebruiken allemaal gratis coaching diensten. Het is leuk, het betekent dat we ons niet druk hoeven te maken over onze klanten en onze resultaten, het is hetzelfde als bijles en training. Richt je gewoon op dezelfde diploma’s die we aan kinderen geven met op school. Als ze opgroeien volgen ze dezelfde lessen en die lessen leiden tot significante resultaten bij de persoon die leert. Dat is de kracht van coaching. Die lessen worden de grotere kind projecten en gaan in deze gemeenschap van het leven later in hun leven. Ik was de Plenty jongen op vaders school en nu dat wie ik ben dat ik les geef, ben ik de vurige leider voor mijn dochters en mijn zonen. Mijn laatste succes als Coach was dat ik mijn vriend vertelde dat je van het werk zult houden als je de liefde erin kunt vinden.

Coaching taken

Ik stel voor dat ze gevraagd worden zich te concentreren op het creëren van de juiste en gewenste toestand voor de cliënt. De cliënt is degene die weet wat goed voor hem is. Ik stel voor dat wij, de coach en de cliënt een rolverdeling hebben met als eindresultaat het goede resultaat of het succesvol bereiken van de cliënt. Dit gebeurt wanneer de cliënt de controle heeft over zijn toestand en keuzes en beslissingen kan nemen over waar hij mee door wil gaan. Wat ze kiezen om te doen.

Het creëren van de gewenste toestand heeft een enigszins ander proces dan het coachen van cliënten. Het moet een manier zijn voor de cliënt om de coaching gedaan te krijgen. ( opscheppen, het is alsof jij de persoon bent die het programma ontwerpt, zoals wanneer te spelen, wanneer te eten, dingen die in de kamer moeten zijn en hoe de ruimte te gebruiken, artikelen en artikelen die de coach zal plaatsen om het brede onderwerp te doen).

Ik hou ervan om mijn cliënten een boek te laten gebruiken om de weg voor te bereiden voor de coaching sessie. We hebben een “: Coach in Progress” boek en het is alleen bedoeld voor de eerste paar sessies. Het geeft de cliënt de instrumenten om de coachingsessie naar hun gewenste staat te leiden.

Het lichaam van het boek is te komen met een aantal van de successen die de cliënt heeft toen ze voor het eerst werden ingehuurd. Zo niet, schrijf dan wat succesverhalen op blanco pagina’s van het boek. Bijvoorbeeld, als de klant trok het hoogste niveau persoon om de open positie te vullen, het creëren van je nieuwe baan, schrijven over dat. Ik ga zelfs zo ver dat ik zeg schrijf over de open positie en hoe het zou zijn geweest om die te vervullen. Het is bedoeld als materiaal om mensen enthousiast te maken over coaching de volgende keer dat de coach en de cliënt elkaar spreken, waarbij ze een goede verstandhouding en begrip tussen elkaar ontwikkelen.

Als je het boek voorbereidt, gebruik dan de binders en indexkaarten die erbij horen als de klant je eigen boek maakt voor toekomstige sessies. Je zult ze altijd iets anders geven om over de cliënt te zeggen. U kunt een sterk misselijk gevoel krijgen bij het geven van dit soort inhoud, maar het is het meest geschikt voor uw cliënt.

Author Image
editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.